Over ons

Nordic Silence is ontstaan uit TunnelmaDesign. TunnelmaDesign heeft veelvuldig en intensief contact met architecten.  Uit die contacten kregen we steeds vaker akoestische problemen voorgelegd met het verzoek of wij iets konden betekenen.  

Al snel bleek dat Scandinavische aanbieders óók in akoestiek toonaangevend zijn. In landen als Finland en Zweden zijn bedrijven al sinds eind jaren 70 bezig met het ontwikkelen van akoestische producten. De toepassingen die zij hebben voortgebracht zijn alle kinderziekten voorbij en zijn bewezen oplossingen. Vanuit TunnelmaDesign zijn we  begin 2011 gestart met de eerste collectie akoestische panelen.  Al snel volgden projecten elkaar op en breidde onze collectie zich uit. Om nog beter in te kunnen spelen op de sterk ontwikkelende vraag zijn we een nieuwe activiteit gestart waar akoestisch aanbod en expertise wordt gebundeld. Nordic Silence dus!

Waar Nordic Silence zich in wil onderscheiden is dat we akoestische oplossingen bieden die de toon zetten in vormgeving en akoestiek. Dit doen we door met producten te werken die  gereduceerde Scandinavische vormen koppelt aan de hoogste prestaties in akoestiek en brandwerendheid!

AddToAny buttons